Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kontaktkonferansen

IKA Hordaland arrangerer kvart år Kontaktkonferansen. Konferansen er open for alle, både eigarkommunar og andre interesserte. 

Bilde av fasaden til Thon Hotel Rosenkrantz

Kontaktkonferansen 2023

Vi har gleda av å invitere til vår årlege kontaktkonferanse, som i år blir arrangert på Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen 28. og 29. september.

Foto: Solstrand Hotel & Bad

Kontaktkonferansen 2022

I år hadde IKA Hordaland igjen gleda av å invitere til vår årlege kontaktkonferanse. Konferansen vart arrangert på Solstrand Hotel og Bad torsdag 9. juni og fredag 10. juni.

Konferanse

Kontaktkonferansen 2021

IKA Hordaland har gleda av å invitere til Kontaktkonferansen 2021. I år vil konferansen bli heldt digitalt 27. og 28. oktober kl. 10.00 – 12.30 begge dagar.

Til konferansen har vi inviterte fleire dyktige foredragshaldarar som skal ta oss gjennom det vi håper blir eit spennande og inspirerande program.

Årets konferanse er gratis. Påmeldingsfrist er 25. oktober. Du kan sende din påmelding til post@ikah.no.

Lenke til Teams vil bli sendt ut til alle deltakarar nokre få dager i forkant av konferansen. 

Kontaktkonferansen 2019

Kontaktkonferansen 2019

I førre veke hadde vi to flotte dagar på Solstrand Hotel & Bad, kor kontaktkonferansen 2019 gjekk av stabelen. Vi var godt over 70 deltakarar og dei fleste av eigarkommunane våre var representert.

Det er utruleg kjekt å samlast slik. Det er nyttig for oss på IKA Hordaland og vi håper det også er ein god møteplass for eigarane våre.  

1
>