Informasjon om opning av lesesal

Vi er glade for å igjen kunne ta imot gjestar på lesesalen vår. Grunna ferieavvikling og koronaviruset er lesesalen kun open etter avtale på tysdagar. Normal opningstid er kl 09.00-15.00. Vi kan vere fleksible i forhold til opningstid, men dette må avtalast nærare med den einskilde sakshandsamar. Alle besøk må avtalast i god tid på førehand. Vi gjer merksam på at talet på besøkande er avgrensa og at saker som haster eller som er av vesentleg betydning for helse eller store økonomiske verdiar vil bli prioritert. Send e-post til post@ikah.no for å avtale tid om ditt besøk.

Vi svarer så fort vi kan på førespurnader om innsyn i arkiva, men grunna ferieavvikling vil også dette kune ta noko lengre tid enn vanleg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *